Over de praktijk

Als twee vrouwelijke huisartsen hebben we sinds 1989 de praktijk midden in de wijk de Ruwaard opgebouwd. Inmiddels vormen we een hecht en enthousiast team van negen medewerkers. Kenmerkend voor onze praktijk is dat we goed bereikbaar willen zijn en een luisterend oor voor iedereen hebben.

We zijn altijd op de een of andere manier bezig de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. We besteden veel aandacht aan preventie zoals stoppen met roken, meer bewegen en gezonder eten. We zijn zorgvuldig in de samenwerking met alle hulpverleners die bij u als patiënt betrokken zijn. Dat doen wij volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

We werken ook samen met de Universiteit van Nijmegen en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek. En we leiden elk jaar een nieuwe jonge dokter op die huisarts wordt.

Dit alles vinden we enorm inspirerend en samen verwachten we u goede zorg te bieden.

Geaccrediteerde praktijk

Als praktijk zijn we al jaren geaccrediteerd door de NPA (NHG-praktijkaccreditatie). Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Een praktijk die het keurmerk van NPA draagt, voldoet aan normen voor de huisartsenzorg. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de praktijk goed is georganiseerd. Ook betekent het dat de praktijk zich blijft ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen.

Meer informatie over de NPA en accreditatie vindt u hier.