Vaccinaties donderdag 16 november in Wijkcentrum De Hille

08 oktober 2023  

Op donderdagmiddag 16 november 2023 staan we voor u klaar in Wijkcentrum De Hille met de griep- en pneumokokkenvaccinaties.

De griepprik beschermt tegen ernstige gevolgen van griep. Mensen van 60 jaar en ouder en mensen van alle leeftijden met hart-, long- of suikerziekte, nierpatienten en mensen met verminderde weerstand, lopen extra risico om ernstig ziek te worden door griep.

Uitnodiging

Wanneer u een medische indicatie heeft voor een gratis griep- en/of pneumokokkenvaccinaties, ontvangt u in oktober van ons de uitnodigingsbrief. 

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar denkt u wel tot de doelgroep te behoren? Neem dan contact op met de praktijk. Zie hier of u de griepprik gratis kan krijgen.

Veiligheid

Ook dit jaar wordt voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie campagne getracht om de vaccinaties zo veilig mogelijk te geven. Dit betekent dat de groep genodigden gespreid wordt uitgenodigd. Indien u een uitnodiging ontvangen heeft, verzoeken wij u dringend te houden aan het tijdstip welke in de brief vermeld staat.